Contacteer ons via info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

Sport & recreatie

Blog

Uitbreiding gamma werfafbakeningsnetten

Werfafbakeningsnetten of kortweg werfnetten worden gebruikt voor de tijdelijke afsluiting van bouwwerven en wegenwerken alsook voor het signaleren van putten en/of andere gevaarlijke situaties op en rond werven.

Lees meer

Duranet levert personenopvangnetten voor rond de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Sinds begin dit jaar zijn er werken gestart om de Antwerpse kathedraaltoren te restaureren. Gedurende een periode van 2 jaar zal men de natuursteen, het voegwerk en de beelden reinigen en restaureren waar nodig. Ook de haan en de uurwerken worden tijdelijk gedemonteerd en in een atelier in hun volle glorie hersteld.

Lees meer

Duranet lanceert folder rond afschermoplossingen voor magazijnen

Kunststofnetten zijn vanwege hun laag gewicht en interessante prijs zeer geschikt voor het beveiligen van stellingen tegen vallende goederen, om magazijnen in zones op te delen en voor het beschermen van gebouwen tegen nestelende vogels.

Lees meer

Speelplaatsnetten Hangtime te Oostende

Het trampolinepark Hangtime in Oostende heeft gekozen voor de kleurrijke netten van Duranet om hun nieuwe buitenspeelzone in te richten.

Lees meer

Het effect van zonnestraling op kunststofnetten en dekzeilen

We zijn ons ongetwijfeld bewust van het effect van ultraviolette (uv) straling in het zonlicht op onze huid. Iedereen heeft wel eens een rode neus gehad na een mooie zomerdag. Net als onze huid worden ook kunststoffen beïnvloed door de blootstelling aan de uv-straling in het zonlicht.

Lees meer

Nieuw insectengaas voor de biotuinder

Nu het warmer wordt, worden groentegewassen weer ernstig belaagd door schadelijke insecten zoals de koolvlieg, wortelvlieg en preivlieg.

Duranet brengt dit jaar een nieuw ultralicht insectengaas op de markt, ontwikkeld op vraag van de biotuinbouw.

Lees meer

Ontdek de nieuwe duranet catalogi 2019!

De catalogi met ons complete assortiment 2019 zijn sinds enkele weken beschikbaar.

Lees meer

Verplichte jaarlijkse keuring van bouwveiligheidsnetten

Personenopvangnetten en zijwandveiligheidsnetten worden op vele werven ingezet om vallende personen op te vangen. Door de blootstelling aan de weersomstandigheden verliezen deze netten echter langzaam hun capaciteit om de vrijgekomen valenergie op te nemen. Vandaar dat het essentieel is dat de netten, naast de visuele controle op beschadigingen, ook jaarlijks gekeurd worden op breeksterkte.

Lees meer

Duranet aanwezig op Biennale Interieur

Van 18 tot 22 oktober 2018 was Kortrijk Xpo weer de locatie voor de internationale designbeurs Biennale Interieur. De eerste biënnale vond plaats in 1968 zodat de beurs dit jaar haar 50ste verjaardag vierde.

Lees meer

Nieuw in ons gamma: glasvezel chapenetten

Glasvezelnetten verminderen op effectieve wijze scheurvorming in traditionele dekvloeren (chape) en in vloeibare dekvloeren. De netwapening verhoogt ook de stabiliteit van de vloeren.

Duranet glasvezelnetten zijn niet alleen goedkoper dan staalnetten, ze hebben bovendien heel wat praktische voordelen.

 

Lees meer

Recente artikelen

Recente reacties