Contacteer ons via info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

Sport & recreatie

Steigernetten met volvlakbedrukking

Steigernetten in uv-gestabiliseerd polyethyleen bandjesweefsel met fullcolour digitale bedrukking. De netten worden geleverd in stroken van 2,50m of 3,00m breedte, voorzien van messing zeilringen om de 50cm. Ze zijn eenvoudig en snel naast elkaar aan te brengen met behulp van kabelspanbandjes zoals standaard onbedrukte steigernetten.
De kleuren bij bedrukking op polyethyleen steigernetten zijn minder intens dan op pvc doek. Op verzoek kunnen stalen worden voorgelegd.

Toepassing: een bouwsteiger kan heel storend zijn in het straatbeeld; met een afbeelding van het te renoveren pand op de steigernetten geprint is het straatbeeld weer intact en wordt de renovatie aan het zicht onttrokken.

Offerteaanvraag
  • Steigernetten met volvlakbedrukking Netten
  • Steigernetten met volvlakbedrukking Netten
  • Steigernetten met volvlakbedrukking Netten
 Netten
OfferteaanvraagArtikelcodeAfmetingenTechnische fiche
(naar aanvraag) 25885
willekeurige matenSteigernetten worden vooral gebruikt in de steigerbouw. De steigernetten, ook wel stellingnetten of steigergaas genoemd, worden aan de buitenzijde van de steiger bevestigd. Afhankelijk van de uitvoering voorkomen deze stellingnetten dat steenbrokjes, klein bouwmateriaal en stof op de openbare weg vallen. Daarnaast verbeteren de steigernetten ook de arbeidsomstandigheden op de steiger. Stellingnetten hebben een goede lichtinval waardoor overdag geen kunstlicht nodig is. Ook zijn de steigernetten zo ontworpen dat ze een minimale windbelasting hebben. De stellingnetten zijn snel en gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld kabelbinders of kabelspanbandjes.

Offerteaanvraag

Aanspreking *
Ik wil graag meer weten over het Duranet productgamma, stuur mij gratis de catalogus/prijslijst: