Contacteer ons via info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

Sport & recreatie

Magazijnstellingnetten

Magazijnstellingnetten worden verticaal gemonteerd tegen de rug van pallet- of legbordstellingen om te verhinderen dat slecht gestapelde goederen kunnen vallen.
Materiaal: knooploos hoge sterkte polypropyleen. De draaddikte en de maaswijdte worden bepaald in functie van de afmetingen en het gewicht van de gestapelde goederen. Randkoord polypropyleen Ø 10mm. Ook verkrijgbaar in vlamvertragende uitvoering klasse M1.

Offerteaanvraag
OfferteaanvraagArtikelcodeDraaddikteMaaswijdteAfmetingenKleurTechnische fiche
Polypropyleen
(naar aanvraag) 42029..
2,5mm
25mm
willekeurige maten
(naar aanvraag) 42050..
4mm
50mm
willekeurige maten
(naar aanvraag) 42060..
5mm
45mm
willekeurige maten
(naar aanvraag) 42061..
5mm
60mm
willekeurige maten
(naar aanvraag) 42062..
5mm
100mm
willekeurige maten
Polypropyleen - vlamvertragend
(naar aanvraag) 42074..
3mm
50mm
willekeurige maten
(naar aanvraag) 42085..
5mm
100mm
willekeurige matenBij de opslag van materialen op palletstellingen dient grote aandacht besteed te worden aan de veiligheid van het personeel dat zich in de gangen verplaatst. Voor de doorvalbeveiliging van palletstellingen worden steeds vaker palletstellingnetten toegepast. Om te vermijden dat palletten of losse goederen van de stelling vallen wanneer ze met de vorkheftruck te ver worden doorgeduwd, kan een wand van palletstellingnetten achter de stelling gemonteerd worden. Deze magazijnstellingnetten voorkomen niet enkel fysieke letsels, maar vermijden ook dat goederen beschadigd raken. De palletstellingnetten worden opgespannen in een raamwerk van staalkabels dat met behulp van afstandshouders op de rekken gemonteerd wordt. Mede dank zij de snelle montage zijn deze palletstellingnetten goedkoper dan metaalgaaswanden. De palletstellingnetten kunnen ook gemakkelijk worden verplaatst als de indeling van de stellingen wijzigt. Duranet levert palletstellingnetten aan de belangrijkste palletstellingfabrikanten in België en de buurlanden.
De palletstellingnetten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maaswijdtes. Voor de plaatsing werkt Duranet samen met ervaren montagefirma’s.

Afstandhouders monteren boven- en onderaan op de achterzijde van de jukken van het rek (max. 8m tussenafstand verticaal en horizontaal). Op elke tussenjuk boven- en onderaan een bijkomende kabelsteun plaatsen. De afstandhouders en kabelsteunen worden vastgeschroefd met 2 bouten M10 x 30mm, veerringen en moeren.
Door middel van staalkabels wordt een raamwerk gevormd, waaraan de netten worden opgehangen. De kabels bevestigen aan de oogbouten op de afstandhouders met kabelklemmen en licht opspannen met spanschroeven. De netten tenslotte ophangen aan de kabels met karabijnhaken om de 20 cm.

Offerteaanvraag

Aanspreking *
Ik wil graag meer weten over het Duranet productgamma, stuur mij gratis de catalogus/prijslijst: