Contacteer ons via info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

info@duranet.com en +32(0)59 55 19 90

Sport & recreatie

Pijlvangnetten

Fijnmazige netten in gebreid polyamide voor het opvangen van pijlen. Afgewerkt met pvc topband en bevestigingsringen Ø 10mm om de 30cm. Inclusief sleutelhangerringen voor ophanging. De netten zijn niet vlamvertragend.
De netten moeten minimum 25% langer gemaakt worden dan de te overspannen afstand. Ze zijn niet geschikt voor gebruik met compoundbogen en kruisbogen.

Offerteaanvraag
  • Pijlvangnetten Netten
 Netten
OfferteaanvraagArtikelcodeGewichtAfmetingenKleurTechnische fiche
(naar aanvraag) 760990..
540 g/m²
2,70m x willek.lengte

Montage- en gebruiksaanwijzingen pijlvangnetten

Het net ophangen aan een staalkabel met de sleutelhangerringen. Het moet steeds los en vrij worden opgehangen zoals een gordijn en mag nooit vastgemaakt worden onderaan.
Het net moet minimum 25% langer zijn dan de af te schermen lengte en de plooien moeten evenredig over de breedte worden verdeeld voor een maximale energieopname.
Indien meerdere netten gebruikt worden, moet steeds minimum 1 meter overlapping worden voorzien.

OPGELET!

Er dient minimum een afstand van 15 meter te worden aangehouden tussen boog en net.
Achter het net dient een veiligheidszone van 20 meter te worden gerespecteerd. Wanneer het net voor een muur of een obstakel wordt opgehangen, dient minimum 1 meter tussenafstand voorzien te worden.

Het net is niet geschikt voor gebruik met compoundbogen en kruisbogen. Het is ook niet geschikt voor het opvangen van carbonpijlen.

Offerteaanvraag

Aanspreking *
Ik wil graag meer weten over het Duranet productgamma, stuur mij gratis de catalogus/prijslijst: